Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/54f98f5c93514/
Українська правда
Київ

МВС показало, якими можуть бути нові поліцейські авто у Києві. ФОТО

06.03.2015  12:28

МВС розробляє дизайн оформлення оперативного автомобіля для нової патрульної поліції, яка незабаром має запрацювати в Києві.

Про це у Facebok повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"При виборі стилю, насамперед, беремо до уваги, що автомобіль повинен бути яскравиv і помітниv здалеку навіть у погану погоду і темний час доби", - написав Аваков.

Він опублікував фото автомобіля англійської поліції, формат маркування якого розробили у 2012 році у Великобританії з метою підвищення видимості машини.

Поліцейська машина Британії

"В основі шаблону – ядучо-жовті і сині кубики по борту, а ззаду машина в попереджуючих оранжево-жовтих смугах. Лондонська поліція раніше вже використовувала його для своїх патрульних катерів, що курсують по Темзі, і там він довів свою високу ефективність", - написав Аваков.

Він додав, що після Англії на новий дизайн перейшли країни Британської Співдружності, Австралія, Нова Зеландія, а потім деякі європейські країни і Гонконг.

Аваков також відзначив, що "цей формат дуже вдало використовує кольори нашого національного прапора".

А такими можуть бути машини поліції у Києві 

"Наші дизайнери зараз розглядають різні ідеї. Впевнений – в інтернет співтоваристві ми зможемо почерпнути безліч згенерованих вами ідей. Тому, ми – відкриті до пропозицій та варіантів", - написав Аваков.

 

Він закликав користувачів соцмереж долучитися до обговорення маркування поліцейських авто. 

 
 

Фото з Facebook Авакова

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.