Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/54f739140ccb6/
Українська правда
Київ

Фірма "Інвайт" прибиратиме "Бориспіль" за 26 мільйонів. Виправлено

04.03.2015  17:55

ДП "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" 24 лютого за результатами тендеру уклав угоду  з ТОВ "Інвайт" на послуги з прибирання вартістю 25,59 мільйона гривень.

Про це повідомляють "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

З цієї суми 12,71 мільйона гривень піде на прибирання внутрішніх приміщень (98 тис м²) і фасаду терміналу "D" (44 тис м²), і ще 12,88 мільйона гривень – на решту терміналів та об’єктів аеропорту (110 тис м²).

Минулого року "Інвайт" виграв два аналогічних тендери "Борисполя" на прибирання на 46 мільйонів гривень (тоді замовляли у півтора рази більшу площу), а також обслуговування багажних візків на 4 мільйона гривень, загалом на 50 мільйонів гривень. "При цьому до того "Інвайт" тендерів не вигравав, а всі минулорічні торги розіграв зі спорідненою фірмою ТОВ "Інплейс Аеро"", - відзначають "Наші гроші".

Як відомо, 5 лютого ТОВ "Інвайт" виграло тендер на експлуатацію, утримання та ремонт адмінбудівлі КМДА на вулиці Хрещатик, 36 вартістю 6,4 мільйона гривень.

Співзасновником і власником фірми "Інвайт" є Олексій Харько. Також співвласниками "Інвайту" є Віталій Байлов, Сергій і Софія Морозови.

ТОВ "Інвайт" працює на ринку клінінгових послуг з 2006 року. Компанія упродовж багатьох років прибирає аеропорт "Бориспіль", ТЦ "Глобус" у центрі столиці, ТЦ "Алладін", ТЦ "Проспект", низку офісів.

У новині помилково було вказано, що Олексій Харько є співзасновником низки ресторанів. "Українська правда. Київ" приносить вибачення своїм читачам та Олексію Харько.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.