Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/54f6ca3c74501/
Українська правда
Київ

Кличко: Нагадую корупціонерам – "малини" тут не буде!

04.03.2015  11:02


Фото прес-служби політика

Мер Києва Віталій Кличко заявляє, що аудит комунальних підприємств міста триває, а корупціонери, які розкрадали бюджетні гроші, понесуть покарання.

Про це він заявив на початку засідання Київради 4 березня.

"Аудит на комунальних підприємствах столиці триватиме. І хочу попередити: кожна бюджетна копійка має витрачатися за призначенням. Альтернатива цьому – кримінальні справи. Ще раз підкреслю – це не жарти",  - наголосив Кличко.

Він нагадав, що нещодавно столична влада оприлюднила корупційні схеми у КП  "Київпастранс", де за 11 років вкрали понад 3 мільярди гривень, і передала відповідні матеріали аудиту правоохоронцям.

"Ми чекаємо відповіді від правоохоронних органів. Ми впевнені, що ці факти не дозволять тим, хто винен у зловживаннях, у крадіжках і корупції викрутитися і уникнути відповідальності", - сказав Кличко.

Він додав, що нещодавно за результатами аудиту за неефективне використання коштів було звільнено диктора одного з комунальних підприємств.[L]

"Матеріали щодо цього факту передано до правоохоронних органів. Корупціонери повинні знати, що "малини" вже тут не буде! І що вони нестимуть покарання", - наголосив мер.

Він наголосив, що "чіткими і рішучими мають бути і дії правоохоронців щодо фактів, які виявляє міська влада", бо він досі чекає "реагування на результати аудиту, де виявлено порушень на 300 мільйонів", матеріали якого були передані в МВС ще в серпні 2014 року.  

Кличко також нагадав, що в Києві створено Антикорупційну раду і закликав депутатів долучатися до її роботи.

Українська правда. Київ

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.