Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/54f6b0f7ebf0c/
Українська правда
Київ

Секретар Київради пояснив, чому йому нараховують премії і куди діває зарплату

04.03.2015  08:15


Фото з Facebook інформаційного порталу столичної влади

Секретар Київради Олексій Резніков заявляє, що зарплату за роботу у Київраді не витрачає, а збирає на облаштування центру психологічної допомоги учасникам АТО.

Про це повідомляє прес-служба міськради.

Резніков відзначив, що останнім часом дуже багато спекуляцій на темі заробітної плати та преміювання посадовців Київради та КМДА.

Резніков наголосив, що його оклад був оприлюднений у штатному розпису секретаріату КМР, і він складає 4600 гривень.

"Що стосується премій, то дійсно, преміювання в розмірі 60% (2 тисячі 760 гривень) від окладу мені нараховується щомісяця, згідно постанови Кабінету міністрів №512. Якщо премію не нарахувати, то це порушення фінансової дисципліни і можуть бути певні санкції (аж до кримінальної відповідальності)", - зауважив секретар міськради.

Він додав, що вся його зарплата лежить на рахунку у банку, і він її не знімав.

"Якщо людям так цікаво, чи не витрачаю я свою зарплатню на цукерки, я хочу доповісти: вся зарплатня знаходиться на рахунку в банку "Хрещатик", куди і нараховується. Я не зняв ані копійки. Ці кошти будуть направлені на облаштування центру соціально-психологічної допомоги киянам-учасникам АТО, на залучення до роботи спеціалістів медичних установ та інституцій", - зауважив Резніков.

Він додав, що з урахуванням премії, та надбавки за звання, наприклад, заслуженого юриста, нарахована зарплатня складає близько 9 тисяч гривень.

Як відомо, Київрада оприлюднила зарплати її працівників. Так, у секретаріаті працює 175 осіб. Загальна сума оплати праці становить близько 241 тисяч гривень на місяць. Зарплата секретаря Київради становить 4 тисячі 648 гривень, керуючого справами 2 тисячі 947 гривень, начальники управлінь отримують 1914 гривень, а їх заступники 1812,5 гривні. Найменша зарплата у головних спеціалістів – 1218 гривень.

Фракція "Демократичного Альянсу" у Київраді вимагає від мера Києва Віталія Кличка інформувати киян не лише про оклади працівників міськради, а й про оклади, премії та надбавки заступників мера. Зокрема, про преміювання "мільйонерів Олексія Резнікова та Павла Рябікіна".

Українська правда. Київ 

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.