ДемАльянс хоче знати, які зарплати отримують заступники Кличка


Фракція "Демократичного Альянсу" у Київраді вимагає від мера Києва Віталія Кличка інформувати киян не лише про оклади працівників міськради, а й про оклади, премії та надбавки заступників мера.

Про це повідомляє прес-служба фракції.

Крім того, депутати вимагають зазначити "досягнення та успіхів, які стали причиною додаткового заохочення" (заступників голови КМДА – ред.).

"Ми вимагаємо оприлюднювати всі документи, включно з рішеннями про преміювання та встановлення надбавок для заступників. У питаннях щодо витрачання коштів платників податків не може бути жодних виключень. Якщо Олексій Рєзніков та Павло Рябікін мають успіхи в довірених їм питаннях і заслуговують на додаткові заохочення, то міський голова мав би назвати ці успіхи й бути чесним з киянами", - зазначив голова фракції Василь Гацько. 

Також, зважаючи на низький рівень заробітних плат працівників секретаріату Київради, "ДемАльянс" попросив мера розповісти, як можна вирішити дану проблему.

Згідно зазначених даних на  Інформаційному порталі міської влади, у секретаріаті працює 175 осіб. Загальна сума оплати праці становить близько 241 тисяч гривень на місяць.

Гацько нагадав, що Кличко преміював своїх заступників – мільйонерів: Олексія Резнікова у розмірі 60 відсотків посадового окладу та Павла Рябікіна в розмірі 90 відсотків посадового окладу.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ