Голів районів можуть пересадити на велосипеди, щоб їздили містом і бачили проблеми. Виправлено



Фото прес-служби мера

Мер Києва Віталій Кличко закликав голів столичних районів готуватися до щоденних інспекцій районів міста на велосипеді, щоб бачити усі проблеми і швидко на них реагувати.

Про це він сказав під час інспекції Дніпровського району 2 березня, повідомляє прес-служба політика.

"Зараз всіх голів районів ми зібрали тут, у Дніпровському районі, оскільки за результатами скарг і звернень киян, на жаль, "першість" саме за цим районом. Одне можу пообіцяти – буду виїжджати без попередження до кожного району", - наголосив Кличко.

"Сніг зійшов і, за прогнозами синоптиків, опадів у найближчі два тижні не очікується. Приберіть все сміття, минулорічне листя, наведіть лад в своїх районах, впорядкуйте вуличну торгівлю. Це ваша персональна відповідальність. Більше попереджувати не буду",- сказав мер головам районів.

Кличко також запропонував всім керівникам районів Києва придбати спортивну форму та інспектувати свої райони на велосипедах.

"Зараз трохи потеплішає, купіть спортивну форму для їзди на велосипеді. Я буду до вас зранку заїжджати і будемо разом їздити по районах Києва, щоби бачити проблеми не з вікна автомобіля чи з доповідей підлеглих. І для справи корисно, і фізкультурою займатимемося. Велосипедами я вас забезпечу", - відзначив мер Києва. 

Як відомо, КМДА має намір збільшити кількість паркувальних місць для велосипедів.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ