У Жовтневому палаці обговорять майбутнє велотреку


26 лютого о 18:30 у Міжнародному центрі культури та мистецтв відбудеться публічне обговорення на тему: "Майбутнє київського велотреку як центру велосипедної культури міста".

Про це повідомляє сайт Департаменту містобудування та архітектури.

До дискусії запрошують усіх охочих.

"Результати обговорення ляжуть в основу програми розвитку велотреку та стануть основою технічного завдання майбутнього відкритого конкурсу відповідних проектів реконструкції", - йдеться в повідомленні.

Під час обговорення буде порушено такі питання: якими мають бути напрями розвитку Київського велотреку, які види активності тут необхідно організувати, як спланувати територію та будівлі, щоб задовольнити інтереси як професійних спортсменів, так і широкого кола велолюбителів та інші.

Ініціативна група хоче реконструювати велотрек, аби він став центром велосипедної культури Києва, де можна буде займатися не лише професійним, але й любительським спортом, а також активно і цікаво відпочивати.

Місце проведення обговорення: алея Героїв Небесної Сотні (вул. Інститутська, 1), Міжнародний центр культури та мистецтв, Синя зала (2-й поверх).

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ