Київ охороняють у посиленому режимі - головний міліціонер міста. Відео


Міліція посилила заходи з охорони громадського порядку у Києві у зв'язку з терактом у Харкові.

Про це заявив начальник Головного управляння МВС у Києві Олександр Терещук, повідомляє сайт відомства.

"У місті Києві посилений режим несення служби. На службу виходить вдвічі більше працівників, ніж це було раніше у будні дні", - сказав Терещук.

Він додав, що з метою ефективного забезпечення охорони громадського порядку та недопущення вчинення терактів залучено особовий склад усіх служб та підрозділів міліції. Також розгорнуто та організовано діяльність оперативних штабів, налагоджено взаємодію з територіальними підрозділами СБУ, ДСНС.

Терещук відзначив, що до охорони громадського порядку щодня залучаються кінологи зі собаками, вибухотехніки та спеціальні бронебійні групи.

Начальник міліцейського управління також вказав, що міліція з особливою увагою стежить за правопорядком під час масових зібрань.

Терещук звернувся до громадських організацій з проханням утриматися від проведення багатолюдних акцій з огляду на складну ситуацію в країні.

Він також подякував тим киянам, які своєчасно інформують міліцію про виявлення підозрілих предметів.

"Буквально зараз зателефонував чоловік з повідомленням, що біля станції метро "Святошино" знаходиться автомобіль чорного кольору, в якому є певна небезпека. Дали номери, виїхали на місце працівники, зараз перевіряють. Десь через годину-другу буде інформацію – виявлять щось чи не виявлять. Краще спрацювати, щоб бути впевненим, що там нічого немає", - заявив Терещук.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ