У киянина вилучили арсенал зброї та наркотики. ФОТО


Столичні правоохоронці затримали 28-річного киянина за крадіжку телефона, а під час обшуку його квартири вилучили кілька видів зброї, набої, різні наркотичні засоби і психотропні речовини.

Як повідомляє сайт Головного управління МВС у Києві, правоохоронці провели обшук у квартирі киянина під час проведення слідчих дій у рамках кримінального провадження щодо крадіжки мобільного телефону.

"Під час огляду помешкання останнього правоохоронці вилучили викрадений телефон, два пістолети, магазин з набоями різного маркування, 14 коробок з патронами калібру 5,6 мм (по 50 у кожній) та предмети, зовні схожі на тротилові шашки", - йдеться в повідомленні.

 

Також у квартирі киянина працівники міліції виявили посвідчення працівника правоохоронного органу та одного з комітетів Верховної Ради з явними ознаками підробки.

"По всій оселі були розкидані поліетиленові пакети з марихуаною та амфетаміном. А з автомобіля підозрюваного правоохоронці вилучили рушницю", - відзначили в МВС.

Дозвільні документи на наявну у чоловіка зброю відсутні. Затриманий пояснив працівникам міліції, що посвідчення замовив та придбав через мережу Інтернет, зброю зберігав для власного захисту, а наркотики – для вживання.

 

Наразі всі вилучені предмети направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру Головного управління київської міліції.

Слідчий відділ Шевченківського районного управління міліції відкрив кримінальні провадження за кількома статтями Кримінального кодексу України. Зокрема, за незаконне поводження зі зброєю, підроблення документів та зберігання наркотичних засобів.

Правоохоронці нагадують, що у столиці з 12 лютого по 7 березня 2015 року проводяться профілактичні заходи під назвою "Зброя та вибухівка".

Основні завдання операції - виявлення каналів надходження зброї до діяльності організованих злочинних груп, затримання осіб, які виготовляють і збувають зброю та вибухівку, а також вилучення зброї, що зберігається незаконно.

Фото з сайту ГУ МВС у Києві

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ