У Києві змінили назви ще 5 зупинок у зв’язку з перейменуванням вулиць


У зв’язку з поверненням столичним вулицям їхніх історичних назв, з 20 лютого у столиці перейменовано 5 зупинок громадського транспорту.

Про це повідомляє сайт КП "Київпастранс".

Зокрема, зупинку тролейбусів маршрутів №3 та №14 та автобусів маршрутів №5 та №69 "Вулиця Червоноармійська", яка розташована на вулиці Саксаганського в напрямку Залізничного вокзалу, перейменовано на "Вулиця Велика Васильківська".

Назву зупинки тролейбусних маршрутів №3, 12, 14, 40 та автобусів маршруту №69 "Вулиця Червоноармійська", яка розташована на вулиці Жилянській в напрямку станції метро "Палац спорту", змінено на "Вулиця Велика Васильківська".

Зупинку тролейбусів маршрутів №12, 40 та автобусів маршруту №5 "Вулиця Димитрова", яка розташована на вулиці Антоновича в напрямку станції метро "Либідська", перейменовано на "Вулиця Ділова";

Назву зупинки автобусів маршруту №5 "Вулиця Боженка", яка розташована на однойменній вулиці в напрямку вулиці Ізюмської, змінено на "Вулиця Казимира Малевича".

А також зупинку тролейбусів маршруту №40 "Вулиця Боженка", яка розташована на вулиці Федорова в обох напрямках, перейменовано на "Вулиця Казимира Малевича".

Як відомо, раніше у зв’язку із перейменуванням кількох вулиць були зімнені назви 4 зупинок громадського транспорту у Києві.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ