Кличко запевнив, що соціальний хліб не подорожчає до 2017 року


Мер Києва Віталій Кличко виключає можливість подорожчання хліба соціальних сортів до 2017 року.

Про це він сказав журналістам 18 лютого, повідомляють "Українські новини".

"Зараз вже відкрито близько 15 таких точок (продажу соціального хліба – ред.). До кінця року заплановано відкрити 200 пунктів продажу соціального хліба, в яких кияни зможуть отримати хліб за ціною, яка фіксована, і підвищуватися не буде", - сказав мер.

Кличко повідомив, що виробники хліба аргументували необхідність його подорожчання підвищенням вартості палива та електроенергії.

Як відомо, найбільший виробник хліба та хлібобулочних виробів компанія "Київхліб" (Київ) вирішила підняти ціни на продукцію в середньому на 10% -12% (приблизно на 1 гривню) з 18 лютого.

"Київхліб" відкрив 2 павільйони торговельної мережі з продажу соціальних сортів хліба в столиці на вул. Драйзера, 8 та проспекті Маяковського, 26.

Наприкінці 2014 року Київська адміністрація та "Київхліб" підписали договір про створення роздрібної торговельної мережі з продажу соціальних сортів хлібобулочних виробів.

Згідно з договором до травня 2015 року мають бути відкриті 200 магазинів "соціального хліба", де ціни не підвищуватимуться упродовж 3 років, тобто 2018 року.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ