Магазин Roshen у Києві закидали тортами. Відео



У Києві невідомі закидали тортами та іншими солодощами магазин Roshen.

Відповідне відео днями з’явилося в мережі.

"Реваншисти скоїли акт наруги над острівцем влади Шоколодного Повелителя, закидавши його товарами продукції інших солодких виробників України, котрі (на відміну від президентського Roshen) не мають виробничих потужностей на землі окупанта, і не платять йому податки", - повідомляється на Facebook-сторінці радикальної організації "Реванш".

Як видно з відео, близько десяти хлопців у масках кидають у вікна магазину солодощі та листівки і швидко йдуть геть.

Як відомо, це не перший напад на магазини кондитерської фабрики "Roshen". Зокрема, у ніч на 19 січня невідомі напали на магазин у районі станції метро "Позняки". 

Загалом у січні цього року було вчинено вже 4 подібних напади на магазини Roshen" у Києві. Одного з учасників групи нападників затримали правоохоронні органи.

Корпорація "Roshen" – один з найбільших в Україні виробників кондитерських виробів, якою володіє президент України Петро Порошенко.

Порошенко, вступаючи на посаду президента, обіцяв продати свій бізнес (окрім "5 каналу"). Наприкінці грудня 2014 року він повідомив, що кондитерська корпорація може бути продана менеджменту на виплат, якщо інші покупці на неї так і не знайдуться.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ