Мерія просить киян не виїжджати на власних авто: на дорогах снігоприбиральна техніка


Київська адміністрація заявляє, що комунальники приступили до очищення вулиць та дворів міста від снігу і просить водіїв обмежити використання власних авто.

Як повідомляє сайт КМДА, станом на 10:30 на дорогах міста працює близько 500 одиниць техніки.

"З них 258 – снігоприбиральні авто та машини для обробки вулиць сіллю та піском корпорації "Київавтодор". Ще в роботі майже 211 одиниць техніки житлово-експлуатуючих організацій (ЖЕО)", - йдеться в повідомленні.

У дворах та міжквартальних проїздах працюють близько 4,8 тисячі двірників.

Для більш оперативного та якісного прибирання доріг, міська влада наполегливо просить водіїв не паркувати автівки у місцях, які б заважали роботі комунальників.

"Поки снігопад триває, складнощі будуть і ми робимо все, щоб їх мінімізувати. Столичні служби працюють в інтенсивному та злагодженому режимі, ситуація в місті контрольована. Я також звертаюся до водіїв не порушувати правил дорожнього руху і поводитися на дорогах обережно та коректно, аби уникнути аварійних ситуацій. Хто може утриматися від поїздки на власному авто і скористатися громадським транспортом, - краще так і зробити", - зазначив мер Києва Віталій Кличко.

У разі виникнення скарг та нарікань на якість прибирання вулиць киянам радять звертатися до міського контакт-центру 1551 та на спеціалізовану диспетчерську службу – 1557. 

Як відомо, вранці 5 лютого на дорогах Києва утворилися 10-бальні затори через сильний снігопад. 

Київська адміністрації заборонила вантажівкам в’їжджати до Києва через сильний снігопад.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ