Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/54cfae562b895/
Українська правда
Київ

На київських будинках розвісили інформацію про бомбосховища. ФОТО

02.02.2015  18:05

На під’їздах столичних будинків розвісили інструкції, як поводитись у випадку надзвичайної ситуації та де знайти найближче укриття.

Про це повідомлять користувачі Facebook.

У листівках міститься інформація про те, як поводитись під час надзвичайної ситуації, які речі першої необхідності взяти з собою, якщо потрібно швидко покинути квартиру, та за якою адресою знаходиться найближче бомбосховище чи інше укриття.

Фото з Facebook Anastasia Piatakova 

Як відомо, столичним ЖЕКам доручили промаркувати всі захисні будівлі Києва та підходи до них. 

Також мер Києва Віталій Кличко доручив Головним управлінням МВС, Служби безпеки України й структурних підрозділів КМДА підвищити рівень безпеки громадян і посилити захист стратегічних об'єктів у столиці. Зокрема, було прийнято рішення посилити охорону блокпостів біля столиці та встановити металошукачі у метро.

У жовтні 2014 року на сайті Київської міської ради розмістили інформацію про місця для укриття населення в підземному просторі міста.

Пізніше мешканець Києва Олександр наніс на Google карту усі укриття столиці. Також в інтернеті з’явився мобільний додаток з картою укриттів та бомбосховищ столиці.

28 січня мер Києва Віталій Кличко доручив головним управлінням МВС, СБУ і підрозділам КМДА підвищити рівень безпеки громадян та посилити захист стратегічних об'єктів столиці.

Раніше Київрада прийняла рішення про необхідність підготовки столичних жителів до можливого військового протистояння.

Українська правда. Київ 

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.