У столиці спіймали 11 паркувальників-корупціонерів


У КП "Київтранспарксервіс" виявлено низку порушень у роботі паркувальників, 11 паркувальників притягнуто до дисциплінарної відповідальності у вигляді догани або звільнення.

Про це повідомляє сайт КМДА з посиланням на результати перевірок підприємства.

За словами працівника відділу контролю якості надання послуг та виконання робіт КП "Київтранспарксервіс" Руслана Гончарова, найбільш поширеним порушенням є робота паркувальників без видачі водіям фіскальних чеків та талонів, робота на майданчиках осіб, які не знаходяться в трудових відносинах з КП "Київтранспарксервіс", передача фірмового одягу третім особам, підроблені посвідчення паркувальників тощо.

"Виявлені порушення наразі усунуті. Частина протоколів щодо цих випадків беззаконня вже розглянуті атестаційно-дисциплінарною комісією. 11 осіб притягнуті до дисциплінарної відповідальності у вигляді догани або звільнення", – сказав Гончаров.

Він також додав, що виявляти паркувальників, які порушують закон, допомагають мешканці міста.

"Окрім постійної роботи співробітників відділу контролю і служби безпеки, ми отримуємо інформацію на "гарячу лінію" і через соціальні мережі. Виїжджаємо на місце, перевіряємо та фіксуємо порушення у випадку його наявності", – сказав Гончаров.

Як відомо, раніше директор "Київтранспарксервісу" Володимир Першин заявив, що у столиці звільнятимуть паркувальників-корупціонерів.  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ