Кличко доручив посилити охорону стратегічних об’єктів Києва


Мер Києва Віталій Кличко доручив головним управлінням МВС, СБУ і підрозділам КМДА підвищити рівень безпеки громадян та посилити захист стратегічних об'єктів столиці.

Про це повідомляє сайт мерії.

"Ми повинні підвищити рівень безпеки мешканців міста та оперативно протидіяти можливим провокаціям. Нам потрібно зробити все для забезпечення охорони об’єктів масового скупчення людей та об’єктів стратегічного значення, а також виробити алгоритм дій для упередження можливих провокацій на території столиці", – наголосив Кличко.

Також міський голова доручив підсилити охорону інфраструктурних об’єктів – мостів, естакад, інженерних мереж, провести інструктаж з приватною охороною торговельно-розважальних комплексів.

Керівникам найбільших підприємств Києва мер доручив провести навчання з працівниками щодо першочергових дій на випадок терористичних актів.

Керівники СБУ, МВС, Держслужби з надзвичайних ситуацій повинні надавати звіт міському голові щодо ситуації у столиці щоденно, відзначили у прес-службі КМДА.

Також у мерії додали, що у столиці 26 січня створили Штаб із координації дій щодо попередження та протидії можливим загрозам інтересам держави, життю та здоров’ю громадян.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ