У Дніпровському районі п’яний чоловік підірвав гранату. ФОТО


У ніч на неділю у біля одного зі столичних кафе нетверезий чоловік підірвав гранату РГД-5.

Як повідомляє сайт Головного управління МВС у Києві, інцидент стався о 00:30 у Дніпровському районі. 

"П'яний чолов'яга під час конфлікту біля одного з кафе у Дніпровському районі витягнув гранату РГД-5 та підірвав її. Вибух стався на вулиці та пізно вночі,тому постраждалих немає. Вибуховою хвилею було пошкоджено вікно кафе", - йдеться в повідомленні.

У міліції відзначили, що першими на місце події прибув наряд ВДСО, який і затримав "підривника".

"Спеціалісти-вибухотехніки перевірили прилеглу територію на предмет інших можливих вибухових пристроїв. Зловмисника було доставлено до райуправління та затримано", - йдеться в повідомленні.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Дніпровським РУ розпочато кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 КК України "Хуліганство".

За словами користувача Facebook Вадима Згами, вибух стався на вулиці Сулеймана Стальського.

 Скриншот з соцмережі

Як відомо, увечері 24 грудня 2014 року біля столичного готелю "Київ" молодик кинув вибухівку у бік групи народних депутатів, серед яких був заступник голови Верховної Ради Андрій Парубій.

Вранці 25 грудня 2014 року в одному з будинків Печерського району вибухнула граната, внаслідок чого одна людина загинула, ще двоє перебувають у важкому стані.

Пізно ввечері 16 січня у  Деснянському районістолиці на прибудинковій стоянці вибухнула граната. Було пошкоджено дев’ять автомобілів. 

У ніч на 18 січня невідомий кинув під ноги гранату міліціонерам та громадським активістам, які прибули за викликом про зґвалтування на вулицю Празьку. У результаті вибуху 3 міліціонерів та 2 активістів громадської варти отримали поранення.

Двом активістам громадського формування "Лівий берег", які отримали поранення, ампутували ноги. Згодом групу зловмисників затримали. 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ