Київрада розгляне бюджет 23 січня – депутат


Київрада розгляне бюджет Києва на 2015 рік на засіданні 23 січня, а ухвалити кошторис міста планують на засіданні 28 січня.

Про це заявив голова комісії Київради з питань бюджету Андрій Странніков, повідомляє сайт "УДАРу".

"Сьогодні (22 січня – ред.) ми бюджет розглядати не будемо. Завтра (23 січня – ред.) цьому буде присвячене окреме пленарне засідання і буде презентація проектів бюджету та програми соціально-економічного розвитку Києва депутатам", - відзначив Странніков. 

За словами депутата, бюджет планується розглядати 28 січня, а поки бюджетна комісія доопрацьовує основний фінансовий документ міста, враховуючи пропозиції експертів, депутатів і громадськості.

"Бюджетна комісія працює зараз в цілодобовому режимі, і так триватиме до 28 січня, коли буде в цілому ухвалюватися бюджет. Завтра після презентації будуть додані пропозиції депутатів, фракцій, комісій, можливо, від громадськості ще щось надійде", - сказав він.

Странніков відзначив, що проект бюджету Києва на 2015 рік реалістичний і збалансований.

"Ми обіцяли, що сформуємо реалістичний бюджет, в якому не буде жодної роздутої цифри. Тому ми оцінюємо його виконання безпроблемним. Доходи, які ми заклали, є реальними", - зауважив голова бюджетної комісії Київради.

Як відомо, Київська адміністрація пропонує Київраді затвердити бюджет Києва на 2015 рік з доходами у сумі 22 мільярди гривень та видатками у сумі 20 мільярдів гривень.

Під час презентації бюджету громадськості 20 січня Кличко заявив, що він особисто і його команда не задоволені розробленим проектом бюджету столиці на поточний рік, оскільки на багато важливих для міста заходів не вистачить грошей.

Експерти ж кажуть, що бюджет Києва-2015 недоотримає декілька мільярдів гривень через ігнорування міською владою корупції.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ