У Києві невідомий підірвав 3 міліціонерів та 2 працівників громадської варти


У столиці невідомий кинув у правоохоронців вибуховий пристрій, внаслідок чого 3 працівники міліції та 2 представники громадського формування отримали поранення.

Як повідомляє сайт Головно управління МВС у Києві, надзвичайна подія сталася о 00.37 18 січня на вулиці Празькій, коли правоохоронці прибули за викликом про зґвалтування.

"Вночі о 00.37 на спецлінію "102" зателефонував чоловік, який повідомив, що в квартирі на вул. Празькій двоє невідомих ґвалтують його дівчину. За викликом негайно виїхав наряд патрульно-постової служби. Також на місце події прибули представники одного з громадських об’єднань", - йдеться в повідомленні.

Коли правоохоронці зайшли до під’їзду та подзвонили до вказаної в повідомленні квартири, невідомий чоловік відчинив двері і кинув їм під ноги вибуховий пристрій, який відразу вибухнув.

"У результаті вибуху три працівники міліції та два представника громадського формування отримали вибухові рани плечей, множинні осколочні поранення нижніх кінцівок і живота. Наразі вони перебувають у лікарні", - відзначили МВС.

Поранені правоохоронці повідомили про подію чергову частину.

У ході огляду місця події було вилучено предмет схожий на револьвер.

Наразі проводяться оперативно-розшукові заходи щодо розшуку зловмисників.

Слідчий відділ Дніпровського райуправління міліції відкрив кримінальне провадження за п.1 ч. 2 ст. 115 КК України "Вбивство" та ст. 348 КК України "Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця".

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ