У центрі столиці прорвало трубу. Фонтан бив на 10 метрів. ФОТО



У Печерському районі столиці по вул. Філатова, 10а стався прорив трубопроводу, у результаті чого на проїжджій частині утворилася вимоїна діаметром близько 2 метрів.

Про це повідомляє сайт "Київенерго".

За словами очевидців, "фонтан гарячої води" на місті прориву сягав 10 метрів заввишки, пише DreamKyiv.

 

За даними "Київенерго", аварія сталася близько 15.00 години 14 січня.

"У зв’язку з пошкодженням магістрального трубопроводу діаметром 800 мм відбувся витік теплоносія на поверхню", - додали в енергокомпанії.

Причиною аварії у "Київенерго" назвали високий рівень зношеності труб і додали, що аварійні бригади вже ліквідовують порив.  

 

"(Роботи - ред.) планується завершити протягом доби. Роботи триватимуть цілодобово. Асфальтове покриття проїзної частини буде відновлено протягом двох діб", - йдеться в повідомленні.

Внаслідок пошкодження тимчасово відключені від опалення та гарячого водопостачання споживачі центральної частини Києва.

Частину споживачів до вечора 14 січня обіцяють перепідключити до іншого магістрального трубопроводу та відновити опалення і подачу гарячої води.

Мешканцям 28 будинків по вул. Філатова та Івана Кудрі доведеться чекати поки усунуть пошкодження – лише після цього у їхні квартири повернеться гаряча вода і тепло.

Як відомо, у вересня неподалік від станції метро "Іподром" у Києві стався масштабний прорив тепломережі. Фонтан окропу по вул. Касіяна, 1/2, бив заввишки 10 метрів.

Фото dreamkyiv.com 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ