Чотирьох собак з притулку для тварин заберуть у Конча Заспу


Чотирьох собак зі столичного КП "Притулок для тварин" заберуть на постійне проживання мешканці Конча Заспи.

Про це у Facebook написала волонтер Марія Нікіточкіна.

"Цих собак (найбільш нещасних і найбільш "скелетів") забирають у четвер у Конча Заспу на пмп. Їм буде супер добре", - написала волонтер.

"Обов’язково виставлю їх фото вдома в усиновителів. Вони вибрали найбільш нещасних, яких ніхто не хоче", - додала Нікіточкіна.

 Скриншот з Facebook

Як відомо, раніше столичні волонтери повідомили, що у "Притулку для тварин", що у Бородянці, помирають від голоду більше 100 собак. Вони також опублікували у соцмережі фото тварин, що більше схожі на скелети.

Після цього 11 січня притулок відвідав директор Департаменту з благоустрою Дмитро Білоцерковець. За його словами, ситуація у КП "Притулок для тварин" погана, але не така критична, як намагались показати деякі волонтери.

Він також висловив упевненість, що на найближчій сесії Київради буде прийнято рішення про об’єднання трьох комунальних підприємств, що замаються тваринами у Києві.

Також у столиці створили робочу групу у складі управління екології і волонтерів зоозахисників, метою якої є напрацювання структури, штату і програми підприємства.

12 січня притулок для тварин відвідав мер Києва Віталій Кличко. Після побаченого він звільнив директора КП "Притулок для тварин" Тараса Смурного.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ