Дарницька ТЕЦ забезпечена вугіллям до кінця опалювального сезону – КМДА


На складах Дарницької ТЕЦ (ТОВ "Єврореконструкція") є достатній запас вугілля, щоб забезпечити нормальну роботу теплоелектроцентралі до кінця опалювального періоду.

Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв під час перевірки роботи Дарницької ТЕЦ, повідомляє сайт мерії.

За його словами, близько 80 тисяч тонн вугілля наразі знаходиться на складах "Єврореконструкція" та ще близько 80 тисяч тонн — перебувають на стадії транспортування.

Пантелеєв нагадав, що Дарницька ТЕЦ постачає тепло в більш як тисячу житлових будинків і в понад 120 медичних та освітніх закладів Дніпровського та Дарницького районів столиці.

Як відомо, 10 грудня гендиректор "Єврореконструкції" Володимир Сандлер заявив, що ТЕЦ має запаси вугілля на найближчі 2 місяці, тобто до початку лютого.

5 грудня в Міненерговугілля відбулася екстрена зустріч за участі нового міністра Володимира Демчишина, де намалися знайти вихід із катастрофічно ситуації з браком вугілля на ТЕС.

За словами одного з директорів, якщо найближчим часом не будуть запущені газомазутні блоки, то станції зупиняться, і багато міст залишаться без світла і тепла, у тому числі і Київ.

Мер Києва Віталій Кличко запевнив, що вугілля Києву вистачить до кінця опалювального сезону.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ