Киян пустять пообідати в мерії



Так годують у столичній мерії. Фото з Facebook Олексія Давиденка

Уже в січні в їдальні Київради зможуть пообідати усі кияни та гості міста.

Про це пише "Сегодня" з посиланням на секретаря Київради Олексія Резнікова.

За його словами, їдальня мерії на Хрещатику, 36, стане доступною для всіх, як тільки закінчиться ремонт на першому поверсі будівлі.

"Думаю, протягом січня всі ці роботи будуть закінчені, і люди зможуть спокійно заходити на перший і, частково, на другий поверх – у тому числі і в їдальню", – розповів Резніков.

Він додав, що сам часто обідає у їдальні мерії.

"З п'яти робочих днів мінімум двічі, а то й тричі обідаю в нашій їдальні. Тим більше, що там недорого і досить різноманітно: готують і перше, і друге, і салати", - розповів Резніков, відзначивши, що люблю гречку, томатний сік, салат з капусти та відварний язик.

Депутат міськради і відомий ресторатор Сергій Гусовський, відзначив, що поїсти в місцевій їдальні можна досить дешево.  

"Замовили кілька салатів і парові тюфтельки, заплатив за двох близько 50 грн. Можу сказати, що готують там ретельно, і їжа їстівна. Але таке відчуття, що потрапляєш в 80-ті: досі зберігся "музейний" підхід", - відзначив ресторатор.

Бачили в їдальні КМДА також мера Віталія Кличка, його першого заступника Ігоря Ніконова і голову апарату КМДА Володимира Бондаренка.

У КП "Держкомобслуговування", на балансі якого знаходиться їдальня мерії, кажуть, що асортимент пропонованих страв змінюють залежно від попиту.

Пропонують тут, як правило, супи, борщі, котлети, битки, салати "Олів'є", "Мімоза" та багато іншого.

"Ми будемо змінювати ціни в меню їдальні, якщо зміняться ціни на закупівлю продуктів. Востаннє переоцінку робили приблизно на другому тижні грудня, так що, може, скоро знову трохи підвищимо", – пояснив директор "Держкомобслуговування" Костянтин Духневич.

Поки ж в їдальні Київради поїсти супу чи борщу можна за 6,5 гривні, гарнір – до 10 гривень, м'ясну страву – за 13-20 гривень, а салат – від 8 гривень.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ