Під новий рік три тролейбуси у центрі Києва змінять маршрут руху


З 18:00 31 грудня до 6:30 1 січня рух тролейбусів маршрутів №6, 16, 18 буде організовано відповідно від Мінського масиву, вул. Академіка Щусєва та вул. Сошенка до Повітрофлотського шляхопроводу.

Як повідомляє сайт КП "Київпастранс", таке рішення прийнято у зв’язку з закриттям руху транспорту по вул. Володимирській, Володимирському проїзді та Рильському  провулку.

У ніч з 31 грудня на 1 січня роботу окремих маршрутів, які проходять біля станцій метро буде подовжено до 4:30 ранку і узгоджено з режимом роботи станцій підземки.

У період з 1 по 4 та з 7 по 11 січня роботу громадського наземного транспорту буде організовано за розкладами вихідного дня зі змінами.  

Крім того, з 31 грудня у трасу слідування автобусів маршруту №24 у робочі дні внесено зміни.

Так, автобус рухатиметься за трасою: "Музей історії Великої Вітчизняної війни – вул. Лаврська – вул. Мазепи – вул. Грушевського – вул. Хрещатик – вул. Червоноармійська – вул. Льва Толстого – вул. Володимирська – бульв. Тараса Шевченка – вул. Хрещатик – вул. Грушевського – вул. Мазепи – вул. Лаврська – Музей історії Великої Вітчизняної війни".

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ