Столичний фунікулер на новий рік працюватиме до 3:40 ранку


У новорічну ніч буде подовжено роботу фунікулера, а міська електричка на свята курсуватиме відповідно до графіку вихідного дня.

Про це повідомляє сайт КП "Київпастранс".  

Так, роботу фунікулера буде подовжено з 22 години 31 грудня 2014 до 3:40 1 січня 2015 року.

Крім того, з 1 до 11 січня електропоїзди кільцевої міської електрички будуть курсувати відповідно до графіку вихідного дня.

"Роботу спеціальних автобусних маршрутів № 59, 61 та трамвайних маршрутів № 4, 5 буде узгоджено з графіком роботи міської електрички", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, роботу громадського транспорту у новорічну ніч продовжать на кілька годин. Метро працюватиме до 3:30 ранку, а наземний транспорт до 4:30.

Крім того, з 18 години 31 грудня до 6:30 1 січня буде заборонено рух усіх видів автотранспорту на вулицях навколо Софійської площі.

Як відомо, основне святкування нового року у Києві проходитиме на Софійській площі. Киянам та гостям міста обіцяють яскраву новорічно-різдвяну програму.

Крім того, 19 грудня у столиці стартує захід "Новорічно-різдвяне селище в єдиному стилі української культури".

А на території заводу на вулиці Біломорській, 1 облаштують новорічне містечко, величезну гірку, встановлять гігантські льодові скульптури і лабіринт Snow Park.

Загалом же у Києві буде більше двох десятків новорічних локацій: 6 резиденцій Миколая17 ялинок, кілька святкових ярмарків та ковзанок. 19 грудня запалили ялинки у всіх 10 районах столиці.

Українська правда. Київ 


powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ