Центр столиці на Новий рік повністю перекриють



Фото з сайту КМДА

З 18 години 31 грудня до 6:30 1 січня буде заборонено рух усіх видів автотранспорту на вулицях навколо Софійської площі.

Про це повідомляє сайт столичної Державтоінспекції.

Зокрема, буде перекрито вулицю Володимирську (на ділянці від Золотоворітської до Великої Житомирської), Володимирський проїзд та Рильський провулок.

Крім того, водії не зможуть припаркувати свій автотранспорт у центрі міста з 16 години 31 грудня. Зокрема, на вулицях Софійській (від Володимирської до Майдану Незалежності); Малій Житомирській (від Майдану Незалежності до провулку Володимирського); Еспланадній; Рогнідинській (від Шота Руставелі до Еспланадної) та Шота Руставелі (від Рогнідинської до Басейної).

Таке рішення прийнято з метою "попередження правопорушень та забезпечення охорони громадського порядку в місцях проведення святкових заходів".

Столична ДАІ просить киян та гостей міста із розумінням поставитися до тимчасових незручностей, пов’язаних з обмеженням дорожнього руху.

"Також прохання до водіїв – не виїжджати на особистому транспорті без нагальної потреби та по можливості користуватися громадським транспортом", - йдеться в повідомленні.

Якщо ж така необхідність виникла, то під час керування транспортом ДАІ просить неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, бути уважним і обережним.

Як відомо, роботу громадського транспорту у новорічну ніч продовжать на кілька годин. Метро працюватиме до 3:30 ранку, а наземний транспорт до 4:30.

Як відомо, основне святкування нового року у Києві проходитиме на Софійській площі. Киянам та гостям міста обіцяють яскраву новорічно-різдвяну програму.

Крім того, 19 грудня у столиці стартує захід "Новорічно-різдвяне селище в єдиному стилі української культури".

А на території заводу на вулиці Біломорській, 1 облаштують новорічне містечко, величезну гірку, встановлять гігантські льодові скульптури і лабіринт Snow Park.

Загалом же у Києві буде більше двох десятків новорічних локацій: 6 резиденцій Миколая17 ялинок, кілька святкових ярмарків та ковзанок. 19 грудня запалили ялинки у всіх 10 районах столиці.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ