Депутати назвали топ-10 невиконаних проектів столичної влади


Столична влада не виконала щонайменше 10 соціально важливих проектів "Програми економічного і соціального розвитку" на 2014 рік.

Про це "Українській правді. Київ" повідомив депутат від "Самопомочі" Максим Гапчук.

Він нагадав, що у 2014 році на "Програму економічного і соціального розвитку" було виділено більше 1 мільярда гривень.

"Однак 37 проектів з запланованих проектів, а з них 10 соціально важливих, лишилися нереалізованими", - відзначив Гапчук.

"Кияни так і не дочекалися придбання трамваїв чи автобусів, будівництва дитячих садочків, будівництва мостів, реконструкції лікарень, заміни ліфтів, встановлення світлофорів тощо на загальну суму більше 156, 5 мільйона гривень", - додав він.

За словами депутата, основна причина невиконання полягає не у відсутності фінансування, а "у безвідповідальному ставленні до цього чиновників"

"У нашій інфографіці представлені тільки 10 проектів з багатьох, на які було виділено фінансування, але які так і не були реалізовані у 2014 році. Тож основна проблема Києва не у відсутності коштів, не у відсутності прогресивних проектів чи програм, а лише у відсутності відповідальності за їх невиконання", - сказав Гапчук.

Інфографіка "Самопомочі" 

Він наголосив, що "Об’єднання "Самопоміч" вимагатиме відповідальності чиновників.

"Наша пропозиція з цього питання дуже чітка – закріпити персональну відповідальність чиновників за виконання усіх проектів, які будуть передбаченні "Програмою економічного і соціального розвитку" міста Києва на 2015 рік", - підсумував Гапчук.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ