На Троїцькій площі навчать робити ляльки-мотанки та писати ікони


У Печерському районі столиці на Троїцькій площі триває різдвяний ярмарок, де можна не лише придбати новорічні товари, а й навчитися робити іграшки, декорувати підсвічника і навіть писати ікони.

Щоденно з 11:00 до 23:00 до 14 січня для киян та гостей столиці працюють 60 різдвяних будиночків та різні атракціони, повідомляє сайт райдержадміністрації.  

"Окрім того, у рамках ярмарку відбуваються майстер-класи для дітей, циркові вистави, відвідувачів розважають аніматори. Також на Троїцькій площі відкрито будиночок Святого Миколая", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, 28 грудня пройдуть "Європейські вихідні на Троїцькій". На гостей свята чекає майстер-клас "Розпис ялинкових кульок", вокально-хореографічна студія "Angels" та інтерактивна концертна програма з 14:00 до 16:30.

31 грудня на площі відбудеться святкування нового року.

3 січня запланований майстер-клас "Декорування підсвічника" та новорічний міні-концерт, 4 січня – майстер-клас "Вітражний розпис" та міні-концерт.

З 3 до 8 січня проходитиме майстер-клас по іконопису.
 
6 та 7 січня пройдуть "Забави на Троїцькій" з кутею,анімаційною програмою для дітей (ігри, забави, хороводи), колядками та інтерактивною концертною програмою з 14:00 до 16:30
  
10 та 11 січня – "Талант на Троїцькій" (майстер-класи  "Лялька-мотанка" та "Народна іграшка з природних матеріалів", новорічна циркова вистава).
 
14 січня – закриття різдвяного ярмарку (зимовий пікнік та виступ фольклорного ансамблю).

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ