Київрада відкрила засідання в оновленому залі на Хрещатику. ФОТО

25.12.2014  09:53

1 2 3 4 5

25 грудня Київрада проводить своє перше засідання в відремонтованому залі у будівлі на вулиці Хрещатик, 36.

Про це повідомляє Facebook-сторінка Інформаційного порталу київської влади.

"До першого засідання відновили майже все, крім відео трансляції. Ремонт робили власними силами комунальні підприємства. Відновлення меблів (коштувало – ред. ) 75 тисяч гривень, 5 тисяч гривень хімчистка, і 100 тисяч гривень –  це ремонт системи опалення та кондиціонування", - йдеться в повідомленні.

"Київрада отримала не тільки сучасну систему голосування (вартістю 13 мільйонів гривень – УП), а також оснащення для сесійної зали (систему звукових динаміків, систему відео трансляції та запису, систему стенографії з автоматичним розпізнаванням, прес-центр, систему перегляду засідання в кулуарах та ін.)", - йдеться в повідомленні.

 

Як відомо, під час подій "революції Гідності" система для голосування Рада-3 була знищена, а зала Київради зазнала значних ушкоджень.

За словами мера Києва Віталія Кличка, будівля мерії перебувала у жахливому стані, "як після війни". Ремонт мерії Кличко оцінив у 30 мільйонів гривень.

Він також запропонував депутатам Київради і представникам бізнесу взяти участь у відновленні приміщення КМДА. Сам мер пообіцяв дати на ремонт 100 тисяч гривень.

Засідання Київради 19 червня пройшло не в будівлі КМДА, а в одному з залів Київської обладміністрації. Там же проходили засідання до 16 грудня 2014 року.

Одна година роботи міськради у будівлі облради обходиться бюджету в 800 гривень.

За інформацією "Сегодня", Київрада провела 15 засідань у будівлі облради, за що сплатила 80 тисяч 350 гривень.

24 червня Кличко повідомив, що в мерії закінчили косметичний ремонт. Відновлення зали голосувань затяглося на півроку через дороговартісну систему "Рада".  

Як відомо, засіданні 25 грудня буде останнім у 2014 році. На наступне засідання, за словами секретаря Київради Олексія Резнікова, депутати заберуться всередині січня 2015 року.

Українська правда. Київ 

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ