Кличко на свята планує махнути у США, а його заступники гулятимуть у Києві



Фото kiev.klichko.org

Мер Віталій Кличко зустріне Новий рік у столиці, в колі сім'ї, а от після планує провідати брата Володимира та племінницю у Нешвіллі (США).

Про це пише "Сегодня".

"Новий рік зустрічатиму в Києві, у сімейному колі. Але дуже хочу вирватися на кілька днів і привітати Володю і Хейден, які вперше стали батьками, і побачити свою маленьку племінницю. Адже я цього року вперше став дядьком!" – сказав Кличко.

За словами мера, обов'язковими стравами на новорічному столі у його родині стануть олів'є, салат "Цезар" і оселедець під шубою.

Секретар Київради Олексій Резніков 2015-й рік планує зустріти з сином в горах.

"Поїду з сином в Карпати. Я їду з друзями, у них діти – ровесники мого сина. Ми будемо відзначати Новий рік так, як це буде цікаво дітям. Ми вже розуміємо, що снігу не буде, тому придумаємо якісь розваги для дітлахів. Готувати теж будемо самі, в ресторани не підемо", – розповів Резніков.

За словами секретаря Київради, приготуванням основної страви він займеться сам.

"Крім традиційного олів'є, я люблю, щоб на столі було м'ясо, тому обов'язково приготую гаряче. М'ясо – одна з моїх коронних страв", – додав Резніков.

Після святкування чиновник має намір повернутися до Києва.

Заступник мера Ганна Старостенко, як і колеги, проведе свято в тісному колі сім'ї – з чоловіком і маленькою дитиною.

"Зустрічати буду з дитиною і з чоловіком. Рік був дуже непростий, тому будемо в Києві. Що буду готувати, не знаю поки, але олів'є – точно, як же без олів'є! Ще якесь м'ясо, рибу... Але головне ж не стіл, а атмосфера, правильно?", – розповіла Старостенко.

Заступник мера планує прикрасити маленьку ялинку.

"Щоб можна було на підвіконня поставити. У мене ж дитина зовсім маленька – якраз в тому віці, коли все в рот тягне, так що потрібно, щоб не дісталась до ялинки", - пояснила Старостенко.

Заступник голови КМДА Михайло Радуцький зустріне Новий рік з родиною, а готувати, крім традиційного олів'є, будуть фірмову сімейну страву – запечену качку.

"У новорічну ніч ми з родиною завжди в Києві. Так буде і цього разу. Роботи дуже багато, тому не до відпусток. На столі, традиційно – олів'є, качка і шпроти. Алкоголь взагалі не вживаю, тому зустрічати Новий 2016-й буду з морсом з журавлини. Подивлюсь звернення президента", – розповів Радуцький.

Петро Пантелєєв і Павло Рябікін теж зустрінуть 2015-й в колі сім'ї в Києві.

А ось Ігорю Ніконову доведеться нелегко: як профільний заступник по бюджету, чиновник не виключає, що і 31 грудня буде займатися кошторисом Києва, відзначає видання.

"Зараз важко щось планувати – робота над бюджетом кипить. Якщо нічого не станеться 31 грудня, то куди-небудь полечу. Але поки не знаю", – сказав чиновник.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ