20 грудня у столиці пройде Парад помічників Миколая


20 грудня о 15:00 на Хрещатику відбудеться Парад помічників-волонтерів Святого Миколая у рамках акції "Не забудь привітати".

Про це повідомляє сайт КМДА.

Акція спрямована на привітання дітей, які опинились у складних життєвих обставинах (зокрема із сімей внутрішньо переміщених із Донецької та Луганської областей, АР Крим, а також із сімей, які є учасниками антитерористичної операції).

Під час заходу волонтери отримають від представників скаутських організацій Віфлеємський вогонь – символ Миру та злагоди.

У рамках акції помічники Святого Миколая разом з подарунками та привітаннями понесуть часточки  цього вогню  у "Центри соціально-психологічної реабілітації для дітей та молоді з функціональними обмеженнями", прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу та сім’ї, які опинились у складних життєвих обставинах.

Волонтери крокуватимуть від будівлі Київської адміністрації до Софійської площі, де проведуть ігротеку для маленьких мешканців та гостей столиці. 

Акція триватиме до 7 січня 2015 року.

Як відомо, основне святкування нового року у Києві проходитиме на Софійській площі. Киянам та гостям міста обіцяють яскраву новорічно-різдвяну програму.

Крім того, 19 грудня у столиці стартує захід "Новорічно-різдвяне селище в єдиному стилі української культури".

А на території заводу на вулиці Біломорській, 1 облаштують новорічне містечко, величезну гірку, встановлять гігантські льодові скульптури і лабіринт Snow Park.

Загалом же у Києві буде більше двох десятків новорічних локацій: 6 резиденцій Миколая17 ялинок, кілька святкових ярмарків та ковзанок. 19 грудня запалять ялинки у всіх 10 районах столиці.

Українська правда. Київ 
 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ