У "Київзеленбуду" планують відібрати 8 виробничих баз – депутат


У Київській адміністрації обговорюють передачу 8 виробничих баз КО "Київзеленбуд" під реалізацію інвестиційних проектів.

Про це заявила депутат Київради від фракції "Батьківщина" Тетяна Меліхова, повідомляє прес-служба депутата.

За словами депутата, Департамент економіки та інвестицій запросив у "Київзеленбуду" інформацію щодо площ, балансоутримувачів, технічного стану виробничих та невиробничих приміщень за адресами: вул. Воскресенська, 2, на розі вул. Мельникова, 42-б та узвозу Герцена,6, пров. Артилерійський, 1-а, вул. Кудрявська, 23, просп. Московський, 26-а, вул. Донця, 4, вул. Генерала Наумова, та вул. Горлівська, 220.

Також Департамент попросив розглянути можливість переселення баз "КО "Київзеленбуд".

"Усе це робиться для того, щоб відібрати в "Київзеленбуду" приміщення і території під передачу їх в комерційне користування. Адже більшість з них, як бачимо, знаходиться у центрі міста, що принесе чималі кошти", - сказала Меліхова.

"Проте, якщо так піде далі, то тоді треба і всі ЖЕКи розмістити в одному місці поза межами центру, зробити одну велику школу на увесь Київ, одну лікарню і один великий дитсадок. Бюджет на цьому дуже "зекономить", а при такому підході хіба про киян хтось думає?!", - обурилася депутат.

На її думку, переселення підрозділів КО "Київзеледбуд" може призвести до значного погіршення утримання та догляду в належному стані парків, скверів, зелених насаджень закріплених за цим підприємством. 

Українська правда. Київ 

  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ