У сквері Небесної сотні влаштують Різдвяне свято



27-28 грудня у сквері Небесної сотні, що на вулиці Михайлівській, 24-26 відбудеться Різдвяне свято та благодійний ярмарок.

Про це повідомляють організатори у Facebook.  

На гостей свята чекає запашний глінтвейн та інші гарячі напої, смачні пригощання, різдвяні солодощі, виступи дитячих народних колективів, які заспівають обрядових пісень, виступи вертепів тощо.

Також усі охочі зможуть просто у Сквері підписати та надіслати фірмову листівку-привітання зі святами родичам, а також воїнам, які зараз захищають нашу державу.

 

На урочистому відкритті відбудеться символічне "запалення" вертепу, що з 27 грудня по 20 січня постійно прикрашатиме Сквер.

"Ми хочемо започаткувати традицію проведення затишних новорічних свят, які об’єднають громаду, район, місто, країну, адже велике починається з маленького", - наголошують організатори.  

Частину коштів, зібраних на ярмарку, обіцяють передати дітям вимушених переселенців зі Сходу та дітям Героїв Небесної Сотні.

Також гостей свята запрошують приносити подарунки для цих дітей і залишати їх в Коморі дитячого майданчика.

Різдвяне свято проходитиме 27 грудня з 16:30 до 20:00, 28 грудня – з 11:00 до 20:00, відкриття Різдвяної казки відбудеться 27 грудня о 17.30.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ