Депутат Київради погрожує колезі судом за наклеп


Депутат Київради Вікторія Кустова має намір подати до суду на депутата Галину Янченко за звинувачення у корупції.

За словами Кустової, інформація, озвучена Янченко про корупційні схеми з постачанням харчування у школи і садки Києва  і завдання збитків бюджету столиці, де фігурує ПП "Ніка-1" (засновник – Кустова) не відповідає дійсності і завдає шкоди її репутації.

"На мою думку матеріали сюжету мають чітко виражений замовний характер і мають на меті дискредитувати мене", - йдеться в заяві Кустової, оприлюдненої на Facebook-сторінці Інформаційного порталу Київської міської влади.

Кустова запевняє, що готова надати всі документи, які "фактично спростовують заяву депутата Янченко та доводять неправдивість її позиції". 

"З метою захисту честі і гідності я збираюсь звернутись до суду. Я готую позов про захист честі, гідності та про спростування відомостей, поширених у ЗМІ та соціальних мережах. Переконана, що суд, дослідивши всі докази, прийме обґрунтоване та законне рішення", - заявила депутат.

 

Також вона звернулась до Постійної комісії Київради з питань регламенту та депутатської етики з проханням дати оцінку діям та висловлюванням депутата Київради Янченко.

Як відомо, раніше  Антикорупційний штаб Києва, заснований Янченко, заявив, що ПП "Ніка-1" депутата від "Удару" Вікторії Кустової, яка виграє переважну кількість тендерів з харчування дітей в столичних садках і школах, завдало місту збитків на 2,4 мільйона гривень. 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ