У метро за один день спіймали двох крадіїв


Працівники лінійного управління метрополітену за один день затримали двох крадіїв у підземці.

Про це повідомляє сайт Головного управління МВС у Києві.

Так, на станції метро "Тараса Шевченка" правоохоронці затримали 52-річного уродженця Київської області. Чоловік, перебуваючи у вагоні метро, викрав у 58-річної жінки мобільний телефон.

Кількома годинами пізніше на цій же станції правоохоронці затримали 30-річного чоловіка, який поводився дуже підозріло.  

У кімнаті міліції в присутності понятих чоловіка попросили показати вміст кишень. Серед його речей було знайдено мобільний телефон, який кілька тижнів тому викрали з роздягальні школи у Голосіївському районі.

Відомості про події занесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань,розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального Кодексу України (Крадіжка).

Крадіям загрожує до 3 років в’язниці.

Крім того, на станції метро "Деміївська" правоохоронці затримали 28-річногоуродженця Полтавської області, який намагався перевезти 50 г сухої коноплі.

Наркотик вилучено та направлено на експертизу.

Відомості про подію занесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального Кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів без мети збуту).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на той самий строк.

У міліції відзначили, що всіх зловмисників допомогли виявити службові собаки.

Українська правда. Київ  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ