У Києві за рік демонтували понад 1700 МАФів – мерія


З початку 2014 року у столиці демонтували понад 1700 незаконних тимчасових споруд.

Про це заявив директор Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища Дмитро Білоцерковець, повідомляє сайт мерії.

"На жаль, нам доводиться констатувати, що не всі столичні підприємці дотримуються закону, більше того, деякі з них – продовжують встановлювати нові МАФи в столиці всупереч діючому моратірою міської ради на їх встановлення. І таких випадків доволі багато, через що КП "Київлагоустрій" змушений займатися насамперед демонтуванням цих споруд", – сказав він.

Крім того, при демонтуванні незаконних МАФів, переважна більшість їх власників чинить опір та заважає комунальним службам виконувати свою роботу, тож до цієї роботи доводиться залучати правоохоронців.

Тим не менше, за словами Білоцерковця, працівники КП "Київблагоустрій" з початку року демонтували 1001 споруду, а ще 722 об’єкти було демонтовано райдержадміністраціями Києва.

Зокрема, 58 споруд прибрала Голосіївська РДА, 26 – Подільська, 43 – Дарницька, 92 – Деснянська, 89 – Дніпровська, 76 – Оболонська, 27 – Печерська, 221 – Святошинська, 17 – Солом’янська та 73 – Шевченківська РДА.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ