У мерії знову виявили фінпорушень на 300 мільйонів гривень



Фото з сайту kiev.klichko.org

Внутрішній аудит Київської адміністрації за липень - першу половину листопада цього року виявив порушень на суму понад 304 мільйони гривень.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, повідомляє сайт політика.

Він відзначив, що за останні 4 місяці управління внутрішнього фінансового контролю та аудиту КМДА провело 31 перевірку, результати яких передано до правоохоронних органів.

"Із загальної суми виявлених порушень фактичні втрати становлять понад 75 мільйонів гривень. Було звільнено керівників 5-ти установ. Тепер ними мають зайнятися правоохоронні органи. І ми звертаємося до прокуратури не зволікати з  розслідуванням виявлених фактів", - наголосив Кличко.

Крім того, за його словами, відкрито кримінальні провадження за результатами перевірки по 6 установах. Загальна сума порушень по них сягнула 33,7 мільйона гривень, з яких фактичні втрати – понад 4,5 мільйона гривень.

"Ми також провели 11 контрольних заходів спільно з правоохоронцями і виявили фактичні втрати на суму понад 2,5 мільйона гривень, а загальна сума порушень ще більша – 3,7 мільйона гривень", - сказав столичний голова.

Кличко підкреслив, що зробить все можливе, аби корупція не заважала розвиватися Києву та втілювати реальні реформи в столиці, а усі винні були притягнуті до відповідальності.

Мер також нагадав, що є окремий "антикорупційний" номер телефону, за яким кияни можуть повідомляти про факти корупції в столичній владі – 0965881188. 

Як повідомлялося раніше, внутрішній аудит Київської адміністрації за третій квартал цього року виявив порушень на суму понад 195 мільйонів гривень.

Українська правда. Київ 

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ