Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/5469dbd52c836/
Українська правда
Київ

Бандитам, які викрадали та намагались вбити людей, дали 14 років тюрми

17.11.2014  12:28

Святошинський райсуд Києва засудив до 14 років позбавлення волі двох чоловіків, які силоміць вивезли до лісу двох людей та жорстоко побили.

Про це повідомляє сайт прокуратури Києва.

У відомстві нагадали, що у серпні минулого року 27-річний уродженець Івано-Франківської області вирішив помститися дівчині, з якою напередодні посварився. Хлопець запропонував своєму товаришеві вбити 19-річну знайому.

"Чоловіки на автомобілі забрали дівчину. Приїхавши до лісопаркової зони по вул. Озерній в Києві, зловмисники почали бити свою жертву, наносили удари ножем. Від отриманих поранень дівчина втратила свідомість. Вважаючи, що вбили її, зловмисники поїхали з парку", - йдеться в повідомленні.

У ході досудового розслідування з’ясувалося, що зловмисники причетні ще до одного нападу на людину. Вони жорстоко побили битою 24-річного киянина, якого випадково зустріли на київському вокзалі. Непритомного чоловіка бандити пограбували.

Вироком суду зловмисників визнано винними за ч. 2 ст. 146, ч. 4 ст. 187, ч. 2 ст. 15, п. 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини; розбій; замах на злочин; умисне вбивство) та обрано міру покарання у виді позбавлення волі строком на 14 років з конфіскацією майна.

Українська правда. Київ 

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.