У центрі столиці в чоловіка вкрали торбу з 1,5 мільйонами гривень



Ілюстрація з сайту poltava.pl.ua

У центрі столиці серед білого дня сталося зухвале пограбування: двоє зловмисників у масках вирвали у чоловіка торбу з 1,5 мільйонами гривень.

Як повідомляє сайт Головного управління МВС у Києві, надзвичайна подія сталася близько 11.49 13 листопада на вулиці Жилянській.

"Попередньо встановлено, що потерпілий вийшов зі свого автомобіля, дістав сумку та направився у бік банківської установи. В цей час до нього підбігли двоє невідомих чоловіків у масках, вдарили по голові та відібрали сумку. Після чого сіли до машини білого кольору, що стояла на протилежній стороні, та швидко поїхали", - відзначили міліції.

Постраждалий перебував у шоковому стані. За його словами, в сумці знаходилася велика сума грошей, яку він збирався покласти до банку.

За даними ТСН, у торбі було 1,5 мільйона гривень.

У Києві введено план "Перехоплення", вживаються заходи по розшуку осіб, що скоїли дане кримінальне правопорушення, відзначили в МВС.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України – (Пограбування).

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ