Київрада виділила 102 квартири постраждалим від "Еліта Центр". Виправлено


Київська міська рада виділила 102 квартир інвесторам, що постраждали від афери групи інвестиційно-будівельних компаній "Еліта Центр".

Відповідне рішення прийняли на засіданні 13 листопада, повідомляє сайт КМДА.

Рішенням передбачений розподіл квартир між інвесторами в будинках на вул. Хорольскій, 1А, розі вулиці Вірменської й Харківського шосе, вул. Драгоманова, 40, вул. Гарматній, 39Г, вул. Ревуцького, 7У і вул. Радунській, 28-32.

Як відомо, раніше Київрада мала намір розглянути питання про виділення постраждалим "елітівцям" 102 квартир.

Велика житлова афера "Еліта центр" була розкрита у 2006 році. За даними міліції, від дій аферистів постраждали 1759 громадян, які віддали шахраям більше 400 мільйонів гривень.

У Швейцарії 1 листопада 2007 року було затримано Олександра Волконського (Шахова), підозрюваного в організації шахрайства "Еліта Центр".

9 жовтня 2008 року його було екстрадовано зі Швейцарії до України.

22 серпня 2011 року міліція завершила дослідування кримінальної справи за обвинуваченням Волконського в організації афери " Еліта Центр".

У січні 2012року кримінальну справу проти обвинувачуваного в організації афери "Еліта-Центр" Олександра Волконського повторно направили на додаткове розслідування.

Як відомо, адвокат Волконського вважає за необхідне зняти частину обвинувачень із підзахисного.

У МВС повідомили, що станом на 8 січня 2013 року, у справі "Еліта-центру" відшкодовано збиток у сумі 90 мільйонів гривень.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ