Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/54620e46cd28b/
Українська правда
Київ

Управління охорони культурної спадщини отримало нового керівника

11.11.2014  14:25

Мер Києва Віталій Кличко призначив Сергія Груздо заступником начальника Управління охорони культурної спадщини КМДА та поклав на нього виконання обов'язків начальника управління.

Про це у Facebook написав керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко.

"Відповідне розпорядження підписане 11.11.2014 року", - відзначив він.

Як повідомляє сайт мерії, трудову діяльність Груздо розпочав у 1986-му році на посаді архітектора Київського Науково-дослідного і проектного інституту містобудування. Потому працював за фахом у комерційних структурах.

З 2001 року на різних посадах опікувався питаннями культурної спадщини у Державному комітеті України з будівництва та архітектури, Міністерстві будівництва України (зараз Мінрегіонбуд).

У 2008-2009 роках працював у Державній архітектурно-будівельній інспекції начальником управління контрольних перевірок будівництва.

Останні два роки працював заступником Генерального директора з пам’яткоохоронної діяльності Національного заповідника "Софія Київська".

Як відомо, раніше виконуючим обов’язки керівника Управління з охорони культурної спадщини Кличко призначив чоловіка онуки "регіонала" Володимира Рибака - Олександра Никоряка.

Українська правда. Київ 

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.