Управління охорони культурної спадщини отримало нового керівника


Мер Києва Віталій Кличко призначив Сергія Груздо заступником начальника Управління охорони культурної спадщини КМДА та поклав на нього виконання обов'язків начальника управління.

Про це у Facebook написав керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко.

"Відповідне розпорядження підписане 11.11.2014 року", - відзначив він.

Як повідомляє сайт мерії, трудову діяльність Груздо розпочав у 1986-му році на посаді архітектора Київського Науково-дослідного і проектного інституту містобудування. Потому працював за фахом у комерційних структурах.

З 2001 року на різних посадах опікувався питаннями культурної спадщини у Державному комітеті України з будівництва та архітектури, Міністерстві будівництва України (зараз Мінрегіонбуд).

У 2008-2009 роках працював у Державній архітектурно-будівельній інспекції начальником управління контрольних перевірок будівництва.

Останні два роки працював заступником Генерального директора з пам’яткоохоронної діяльності Національного заповідника "Софія Київська".

Як відомо, раніше виконуючим обов’язки керівника Управління з охорони культурної спадщини Кличко призначив чоловіка онуки "регіонала" Володимира Рибака - Олександра Никоряка.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ