Інформацію про "замінування" метро можна оперативно дізнатися з Твіттера


Столичний активіст Ігор Скляревський створив Твіттер-акаунт kyivmetroalerts, з якого можна буде оперативно дізнатися про надзвичайні події та зміни у роботі у метро.

Про це Скляревський повідомив у Facebook.

"Трохи осучаснив київське метро. Повідомлення про "замінування" та інші неочікувані та очікувані зміни в роботі метро тепер з’являються у твіттері. Enjoy! Тепер майже як у Лондоні", - написав активіст.

За словами Скляревського, у Твіттер робот репоститиме інформацію з офіційного сайту

Поки що Твітер метро має лише два твіти, але на нього вже підписалися більше тисячі людей.

Фоловерам така ідея подобається.

"Круто, враховуючи, що в твіттері можна ввімкнути "Mobile Notifications" і твіти будуть приходити по смс", - написав користувач соцмережі Олександр.

Як відомо, про замінування станцій метро у Києві повідомляють мало не щодня. Правоохоронці змушені перевіряти кожне повідомлення, незважаючи на те, що поки жоден дзвінок "мінера" не підтвердився.

На час перевірки станцію закривають, людей евакуйовують, а потяги проходять станцію без зупинки. Зазвичай перевірка триває щонайменше 1 годину, що створює незручності для пасажирів.

Як відомо, у 2015 році у столичній підземці має з’явитися безкоштовний wi-fi.

Скляревський відомий тим, що розробив зручну схему метро і міської електрички, а також схему орієнтування у Києві. Засноване ним об’єднання "Агенти змін" безкоштовно розробило для підземки новий стиль інформування пасажирів.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ