У Києві відкрилась фотовиставка "Донбас: війна та мир"



30 жовтня у Виставковому залі відкрилася фотовиставка "Донбас: війна та мир", на якій зібрані фотографії українських журналістів, фотографів, волонтерів, що працюють в зоні АТО, та учасників добровольчих батальйонів.

Про це повідомила уповноважений президента з питань врегулювання ситуації на Сході Ірина Геращенко.

За її словами, до експозиції виставки увійшло 60 фотографій, що передають найбільш драматичні епізоди конфлікту на Сході України.

Серед представлених робіт – фотографії Максима Левіна, Андрія Цаплієнка, Олександра Клименка, Михайла Марківа, Андрія Кравця, Максима Музики, Олеся Кромпляса, Юзефа Венсковича, Віктора Грома, Олександра Ратушняка, Віктора Гурняка, який пішов добровольцем в батальйон "Айдар". 

На виставці представлені найбільш драматичні кадри останніх 4 місяців української історії: трагедія під Іловайськом, поранені герої, драма переселенців, які змушені виїхати з небезпечних регіонів, мужність, героїзм і людяність українських військових.

 

Погляд на питання війни і миру українських журналістів, які щодня ризикують життям, аби донести суспільству і світу правду про цю неоголошену війну.

За словами Геращенко, виставка в Києві триватиме до 4 листопада, а 8 грудня вона буде презентована в Європейському парламенті.

Виставка організована за сприяння відділу соціального служіння і благодійності УПЦ КП, Національного військово-історичного музею України.

Експозицію можна переглянути за адресою Андріївський узвіз, 23.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ