У Кличка запевняють, що весь Київ уже з теплом


У столиці до систем централізованого опалення підключено усі житлові будинки.

Про це після проведення штабу з питань контролю за стартом опалювального сезону заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, повідомляє сайт мерії.

"Станом на ранок 29 жовтня всі будинки комунальної власності підключені до систем централізованого теплопостачання. Крім того, у місті здійснено підключення до тепла будинків ЖБК, ОСББ, відомчих та інвестиційних, згідно із поданими заявками", - йдеться в повідомленні.

За словами чиновника, тепло подано до всіх столичних будинків, однак у результаті значної кількості поривів тепломереж частина споживачів залишається без тепла.

"Ліквідація аварійних ситуацій повинна здійснюватися відповідальними організаціями протягом доби", – зазначив Пантелеєв.

За його інформацією, з початку опалювального сезону (22 жовтня), сталося близько 300 аварій. Найбільше зафіксовано в Оболонському районі Києва.

"На сьогодні нам спільно з ПАТ "Київенерго" вдалося ліквідувати понад 240 поривів. Щодоби ремонтні бригади відновлюють роботу на 50-60 локаціях. Попри те, що кожного дня ми маємо нові випадки аварій, загалом динаміка позитивна й кількість осель з теплом щодня збільшується", – зауважив Пантелеєв.

Як відомо, раніше міська влада звернулася до киян з проханням не використовувати одночасно велику кількість обігрівачів, дотримуватися лімітів використання електроенергії та утеплити квартиру.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ