Мерія просить киян не вмикати багато обігрівачів і утеплити квартири



Фото kp.ru

Міська влада просить киян не використовувати одночасно велику кількість обігрівачів, дотримуватися лімітів використання електроенергії та утеплити квартиру.

Про це повідомляє сайт КМДА.

"Споживання електроенергії понад визначений ліміт у багатьох випадках виводить з ладу електромережі і обладнання будинку, псує електроприлади у квартирах", - відзначили в мерії..

"Міська влада звертається до киян із проханням дотримуватися лімітів використання електроенергії свого будинку та здійснити заходи енергозбереження у своїх помешканнях: утеплити вікна, двері, балкони та лоджії", - йдеться в повідомленні.  

Крім того, наголосили у КМДА, використання одночасно декількох електроприладів та підключення саморобних виробів для обігріву приміщень стає причиною виникнення аварій, пожеж та інших надзвичайних ситуацій.

"Протягом жовтня поточного року в житлових будинках столиці сталося 34 пожежі у результаті замкнення електромережі", - йдеться в повідомленні.

Водночас у мерії зазначили, що наразі у столиці триває ремонт найбільш проблемних ділянок електромереж та електромереж у житлових будинках. Йдеться про роботи на 560 об’єктах. 

За інформацією "Київенерго", станом на 28 жовтня підключено до центрального опалення 8 тисяч 949 житлових будинків, або 93,37% від загальної кількості будинків, яким має подати тепло енергокомпанія.

Українська правда. Київ

 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ