У мерії за час роботи Кличка виявили порушень на майже 200 мільйонів



Фото з Facebook "УДАРу"

Внутрішній аудит Київської адміністрації тільки за третій квартал цього року виявив порушень на суму понад 195 мільйонів гривень.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, повідомляє сайт мерії.

Міський голова зауважив, що за липень-вересень 2014 року управління внутрішнього фінконтролю та аудиту КМДА провело 42 контрольних заходи.

Кличко додав, що серед загальної суми порушень – 89 мільйонів гривень – порушення з ризиком втрат, а 40 мільйонів – фактичні втрати.

"За результатами цих заходів було звільнено 4-х керівників. До правоохоронних органів ми передали матеріали по 9 епізодах, порушено 3 нових кримінальних провадження. При цьому 12 контрольних заходів здійснювались спільно з правоохоронними органами і по них найближчим часом ми очікуємо відповідного реагування", - сказав Кличко.

Він додав, що наразі КМДА опрацьовує рішення щодо оприлюднення висновків внутрішнього аудиту після кожного контрольного заходу.

"І корупцію в столичній ми знищимо. Бо саме вона сьогодні заважає і наповненню бюджету, і залученню інвестицій, і наведенню ладу в місті загалом", - підкреслив Кличко. 

Як відомо, Кличко звернувся до киян з проханням звертатися до нього особисто, якщо хтось з міських чиновників вимагає хабара.

Раніше Кличко попросив СБУ розібратися з директором одного з комунальних підприємств Києва, який вимагав хабара.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ