У Києві за халатність звільнили 5 керівників ЖЕКів


Столична влада звільнила керівників 5 міських ЖЕКів за неналежне виконання обов’язків.

Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, який проінспектував роботу житлово-комунальних організацій Голосіївського району.

Найбільше зауважень з боку чиновника викликали невпорядковані підвальні приміщення та електрощитові, повідомляє сайт мерії.

"Саме такі системні недоліки стали причиною звільнення п’яти керівників ЖЕКів, і подальші перевірки можуть стати причиною чергових кадрових рішень", – попередив Пантелеєв.

За його словами, міська влада планує запровадити жорсткіші критерії при оцінці роботи районних житлово-комунальних служб.

"Ключовими показниками, на які звертатимуть увагу при оцінці, будуть виконання звернень мешканців столиці та висновки регулярних інспекцій, які проводитимуть без попередніх повідомлень районних адміністрацій", - сказав Пантелеєв.

"Ці чинники враховуватимуть і в рамках проведення осіннього місячника з благоустрою, який щороку визначає кращі райони щодо дотримання чистоти та порядку", – підсумував чиновник КМДА.

Як відомо, раніше Пантелеєв заявив, що керівники житлово-комунальних служб, які не справляться з підготовкою міського господарства до зими, будуть звільнені з займаних посад.

До того керівника КП "Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду Подільського району" звільнили з посади за незадовільну підготовку житлового фонду до зими.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ