Активісти вирішили зробити метрополітен "зручнішим і людянішим". ФОТО

11.10.2014  10:15

1 2 3 4
Новий логотип метро

Столичне об’єднання дизайнерів-волонтерів "Агенти змін" розробило для київської підземки новий стиль інформування пасажирів.

Про це повідомляють активісти у Facebook.

"Мрії гуманізувати київський метрополітен починають здійснюватись. Вже сьогодні на деяких станціях ви могли побачити нові постери-оголошення.  Ми віримо, що замість купу разів писати "Шановні пасажири!" треба насправді поважати пасажирів та піклуватися про них. А це означає вчасно, лаконічно і просто пояснювати, що і чому відбувається, як уникнути незручностей", - йдеться в повідомленні.

Активісти наголошують, що це лише початок великого шляху, який зробить київське метро "набагато кращим, зручнішим та людянішим".

 

Усі свої проекти "Агенти змін" роблять для міста безкоштовно. 

Вже зроблено: оновлення фунікулеру (2013), новий брендінг та кольорову схему міської електрички, пілотний проект з навігації на станції електрички "Троєщина-2".

Об’єднання "Агенти змін" засноване дизайнером Ігорем Скляревським.

Як повідомили у столичному метро, вони радо підтримали ініціативу активістів та вже розпочали встановлювати на деяких станціях нові постери-оголошення.

Кожен охочий може висловити власну думку щодо запропонованих змін у підземці, зателефонувавши на гарячу лінію: (044) 537-55-05, або через сайт метрополітену.

Усі фото з Facebook "Агентів змін"

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ