Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/5427c766a1368/
Українська правда
Київ

У столичних лікарнях взимку буде тепло – мерія

28.09.2014  11:31

Столична влада запевняє, що пацієнти київських лікарень не мерзнутимуть взимку.

За словами директора Департаменту охорони здоров’я КМДА Михайла Ригана, лікарні готові до зими.

"Сьогодні можемо прозвітувати про 99% готовність медичних закладів. Через кілька днів вона вже буде стовідсотковою", – цитує чиновника сайт мерії.

Риган також зазначив, що міська влад працює над питанням поліпшення якості надання невідкладної допомоги мешканцям столиці.

"Ми хочемо, щоб наші лікарні працювали цілодобово, як наприклад, лікарня швидкої допомоги, яка сьогодні єдина на весь Київ. Тому що не може людина у 21 столітті втрачати життя лише через те, що на місці не було потрібного спеціаліста", – сказав Риган.

Він наголосив, що зосередження всіх необхідних фахівців у закладі із роботою 24 години на добу, яких у місті буде "не один і не два", покращить якість надання допомоги і врятує тисячі життів киян.

Як відомо, взимку пацієнтів з різних корпусів столичних лікарень планують розмішувати в одному приміщенні з метою економії теплоенергії.

Раніше повідомлялося, що департамент охорони здоров’я вимагає у столичних лікарень скорочення 700 хірургічних і травматологічних ліжок, щоб зекономити на опаленні взимку.

Згодом у мерії запевнили, щоскорочувати кількість ліжко-місць не будуть, а лише перепрофілюють їх на потреби пацієнтів.

Українська правда. Київ 

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.